Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
A KÁKICS EGYÜTTES IS FELLÉP A VÁROSI GYERMEKKARÁCSONYON Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2012. december 13.

Image Gyermekkarácsonyra várják Székesfehérváron a legkisebbeket, a Szabadművelődés Házában. A gyereknek december 15-én, szombaton 16 órától számos programmal készülnek a szervezők. Fellép a Kákics együttes, Betlehemi pásztorok című műsorával, de lesz még gyermektánc bemutató, kézműves foglalkozások és filmvetítés is. Minden gyermeket szeretettel várnak.

Tovább...
 
IV. Fehérvári Versünnep Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 10.

Image A Fehérvár Médiacentrum Kft. a Székesfehérvári Egyházmegyével, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatával, a Szent István Művelődési Házzal és a Vörösmarty Színházzal együttműködve ismét Fehérvári Versünnepet szervez.

Tovább...
 
Stádium - est a Vörösmarty Társaságnál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. december 07.

Image A Vörösmarty Társaság és a Magyar Írószövetség Közép-dunántúli Csoportja tisztelettel meghívja olvasóinkat 2012. december 11-én 18 órára, a a Stádium című folyóirat estjére. Vendégek: Pozsgay Imre főszerkesztő és Fazekas István felelős szerkesztő. Az est házigazdája Bakonyi István lesz.

 
Hetedhét kaland vár Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2012. december 07.

Image A Hetedhét Játékmúzeum 14.600.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert egy európai uniós pályázat keretében. A támogatással óvodásoknak és iskolásoknak szerveznek múzeumpedagógiai foglalkozásokat, a felnőtteket pedig szabadegyetemi előadásokkal várják. A „Hetedhét kaland vár” címmel megvalósuló programról sajtótájékoztatón számoltak be a pályázók és az együttműködő intézmények képviselői.

Tovább...
 
Jön a Deep Purple Székesfehérvárra! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 07.

Image Már szerepel a székesfehérvári FEZEN fesztiválon adandó koncert a Deep Purple együttes 2013-as koncertjei között. Mindezt a város polgármestere, dr. Cser-Palkovics András és Kovács Antal főszervező sajtótájékoztatón jelentette be tegnap. A zenei fesztivál 2013. július 31-e és augusztus 3-a között kerül megrendezésre, a helyszín ezúttal is a MÁV pálya lesz.

Tovább...
 
Új utakon Bokáékkal Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2012. december 07.

Image Alig egy éves múlt, friss lendület, sajátos rock and roll hangzás, országos turnék. Bokányi Zsolt új energiával mutatja be csapatát Boka és a Klikket a közönségnek. A 15 éves múlttal rendelkező egykori Sárga Taxi zenekar énekesét, frontemberét az elmúlt időszak tapasztalatairól, elkészült új lemezükről és a hamarosan kezdődő országjárásukról is kérdeztük.

Tovább...
 
A világ minden részéről várják a meséket Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2012. december 04.

Image Negyedik alkalommal hirdette meg a nemzetközi Tündérszó Meseíró Pályázatot a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. 8-15 év közötti gyerekek jelentkezhetnek magyar nyelven írott történeteikkel, melyeket 2013 májusáig kell beküldeniük. A legszebb meséket később meg is jelentetik.

Tovább...
 
Háry János és baráti találkozó a huszadik születésnapon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. december 04.

Image December 8-án és 9-én ünnepli alapításának huszadik évfordulóját a Kodály Zoltán Gimnázium. Névadójuk közismert daljátékát, a Háry Jánost adják elő szombaton, vasárnap pedig a régi diákok élménydús beszámolóival tarkított ünnepi visszaemlékezésre kerül sor. Minden egykori és jelenlegi tanárt, diákot szeretettel várnak.

Tovább...
 
Újszövetség-maraton a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. november 30.

Image Rendhagyó eseményre invitálják a székesfehérváriakat advent első hétvégéjén: a Vörösmarty Színház Újszövetség-maratont szervez, amelyen közel 140 felolvasó osztja meg egymással és a publikummal a szent könyv olvasásának élményét.

Tovább...
 
Adventi Est a jótékonyság jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2012. november 30.

Image Spányi Antal megyés püspök és Somogyi László református lelkészi elnök fővédnökségével Adventi Estre kerül sor december 7-én, 18 órakor Székesfehérváron, a Szent István Művelődési Házban. A programot a válaszúti Kallós Zoltán Alapítvány (Válaszút, Erdély), a Szent Imre Általános Iskola és a Talentum Református Általános Iskola (Székesfehérvár) javára rendezik meg. Az est díszvendége Kallós Zoltán Kossuth díjas erdélyi néprajzkutató, népzene-gyűjtő.

Tovább...
 
Sérült művészek és St. Martin közös koncertje a színházban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2012. november 28.

Image Különleges, egyedülálló zenei élmény részesei lehetnek a székesfehérváriak csütörtök este. A Nemzeti Színkottás Zenekar sérült művészei – egy három éve született együttműködésnek köszönhetően – közösen koncerteznek St. Martinnal a Vörösmarty Színházban. A dr. Cser-Palkovics András polgármester fővédnökségével zajló jótékonysági esemény bevételét az Ezredéves Iskolának ajánlják fel.

Tovább...
 
<< Első < Előző 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4753 - 4763 / 6234